Ponudba

Družinsko fotografiranje

Družinska fotografiranja običajno potekajo v naravi, kadar so najmlajši člani še dojenčki pa v udobju domačega doma. Samo lokacijo v naravi izberemo skupaj, v primeru, da nimate nobenih želja in predlogov, vam jo predlagam jaz. Tekom fotografiranja se sprehodimo čez lokacijo, vmes se igramo, pogovarjamo in lovimo spontane trenutke.

Prejmete vsaj 50 obdelanih digitalnih fotografij.

Cena: 150 e

Več fotografij tukaj. 

Nosečniško fotografiranje

Nosečnice se ponavadi fotografirajo  30-34 tedna, ko se trebušček že lepo kaže, hkrati pa za bodočo mamico še ni prenaporno. Seveda se po želji lahko fotografiramo tudi prej ali kasneje. Sicer pa samo fotografiranje poteka v naravi, približno dve uri pred sončnim zahodom, ko je najlepša svetloba.

Prejmete vsaj 50 obdelanih digitalnih fotografij.

Cena: 150 e

Več fotografij tukaj.

Fotografiranje novorojenčka

Novorojenčke fotografiram na dva načina:
1. Lifestyle način – fotografiranje poteka v udobju vašega doma, kjer dojenčka fotografiramo v naravnih, ne nastavljenih pozah. Seveda naredimo tudi lepe, spontane družinske fotografije, ki bodo najlepši spomin na prve dni novega družinskega člana. Starost novorojenčka ni pomembna.

Prejmete vsaj 50 obdelanih digitalnih fotografij.

Cena: 150 e

Več fotografij tukaj.

2. Studijsko fotografiranje novorojenčka – Pri studijskem fotografiranju je zelo pomembno, da se novorojenčka fotografira v prvih 14 dneh po rojstvu, zato si je potrebno rezervirati termin še v času nosečnosti. Fotografiranje poteka v studio, kjer bova dve fotografinji poskrbeli za udobje in varnost vašega novorojenčka in poskrbeli za vaše najlepše spomine na prve dni po rojstvu.

Prejmete vsaj 20 obdelanih digitalnih fotografij.

Cena: 195 e

Več fotografij tukaj.

***V kolikor se odločite za nosečniško fotografiranje in fotografiranje novorojenčka vam podarim 10% popusta na fotografiranje novorojenčka.

Fotografiranje para

Fotografiranje poteka v naravi, približno 2 uri pred sončnim zahodom, ali zgodaj zjutraj, ko je najlepša svetloba. Samo lokacijo fotografiranja izberemo skupaj, če nimata nobenih želja, jo predlagam jaz.

Prejmeta vsaj 50 obdelanih digitalnih fotografij na usb ključu in 30 razvitih fotografij dim. 10 x 15 cm. V ceno so všteti tudi potni stroški (do 30 km iz Maribora).

Cena: 150 e

Več fotografij tukaj.

Fotografiranje Sv. Krsta

Fotografiranje krsta se začne s fotografiranjem priprav na domu, kamor pridem približno eno uro pred odhodom v cerkev. V tem času fotografiram detajle, oblačenje krščenca, naredim portrete krščenca in lepe družinske fotografije. Po želji so na fotografiranju dobrodošli tudi botri. Potem sledi fotografiranje obreda in po obredu naredimo še skupinske fotografije.

Prejmete vsaj 100 obdelanih digitalnih fotografij.

Cena: 170 e

Fotografiranje samo cerkvenega obreda in skupinskih fotografij je 120 e.

Več fotografij tukaj.

Darilni bon

Za najlepše darilo ob posebnih priložnostih.

Fotografiranje poroke

Več poročnih zgodb tukaj.

Svoje povpraševanje za poročno fotografiranje mi s čim več podatki o poroki (datum, lokacija, trajanje) pošlji na maja.making.memories@gmail.com in potrudila se bom, da odgovorim v najhitrejšem možnem času.